FAQs

Der er ikke noget, der hedder dumme spørgsmål - særligt ikke når det kommer til den online verden, der kan virke som lidt af en labyrint.

Nedenfor finder du svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet. Hvis du har andre spørgsmål end besvaret, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi linker kvalitetsprodukter til Google.

Vi er er et Google Trusted-bureau og linker 360o virtuelle rundture af højeste kvalitet til Google. Vi er altså nøje udvalgt og godkendt af Google, men ikke ejet af Google.

360o panoramabilleder med 1-3 meters mellemrum sammensættes og danner en rute.

Vi anvender kun professionelle DSLR kameraer, som er godkendt af Google, og som giver mange fotograferingsmuligheder og den bedste kvalitet.

Billederne, som kunden klikker sig igennem i rundturen, kaldes panoramapunkter. Fotografen tager 3 billeder ved hvert 90o punkt, som giver 12 billeder i alt for 360o. Disse 12 billeder sættes sammen til et flot panoramapunkt. Når alle panoramapunkter er klar, laver vi selve rundturen, hvor du kan klikke fra et panoramapunkt til det næste.

Alle vores professionelle Google Trusted-fotografer er trænet i processen og er eksperter i deres fag.

Gennemsnitligt 1-3 timer.

Hvor lang tid fotograferingen tager afhænger af størrelsen på din virksomhed. I gennemsnit tager det 1-3 timer for selve fotograferingen i din virksomhed.

Du kan roligt holde din virksomhed åben - vi slører alle ansigter.

Vi anbefaler, at I booker fotograferingen på det mest stille tidspunkt på dagen, da mange mennesker skygger for fremvisningen af dine flotte lokaler, og menneskers bevægelser fremgår som en skygge i billederne. Vi slører alle ansigter, så personerne fremgår helt anonyme i turen.

Vi kan sløre alt.

Alle ansigter og nummerplader slører vi. Hvis du har ønsker til noget specifikt, som ikke skal vises i turen, vil vi gerne sløre det også. Giv os blot besked om dette, når vi er hos dig for at fotografere, så sørger vi for at sløre det efterfølgende.

Ja, det er.

Hvis du ønsker en ny 360o virtuel rundtur, kan vi sagtens foretage en genfotografering for dig. Prisen afhænger af størrelsen på din virksomhed og dermed arbejdet for fotografen.

Kontakt os for nærmere info, så sørger vi for at hjælpe med dine ønsker.

Nej, ingen.

Der betales et engangsbeløb for en 360o virtuelle rundtur, og denne kan du have lige så længe, du ønsker på Google uden nogen løbende gebyrer.

Et engangsbeløb fastsat efter antal panoramapunkter.

Du betaler kun ét beløb, én gang for din 360o virtuelle rundtur. Selve prisen afhænger af størrelsen på din virksomhed og det omliggende fotograferings-arbejde. Du bestemmer selv, hvor meget du vil have med af lokaler og områder af din virksomhed i din 360o virtuelle rundtur.

Udfyld kontaktformularen, eller send os en e-mail, så kontakter vi dig snarest med et tilbud.

Max 4 uger efter fotograferingen.

Din 360o virtuelle rundtur kan ses online på Google indenfor 4 uger efter, at fotograferingen er foretaget.

 

Hvis du har flere spørgsmål end besvaret ovenfor eller vil du bare gerne høre mere, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Google Trusted agency stamp